wandtegels en mozaïek

Voor de decoratieve afwerking van uw keuken of badkamer stelde Huis van Haaz een doordacht assortiment wandtegels en mosaïek samen.

Elk type tegel geeft een specifieke sfeer.

De kleuren op deze website zijn indicatief (afhankelijk van uw scherm) daarom raden wij aan om altijd de kleuren echt te komen bekijken in onze winkel.

kleurrijke wandtegels

Is uw interieur rustiek, retro, landelijk of modern ? Dan kan u bij ons de perfecte wandtegeltjes vinden die de finishing touch geven aan uw interieur. Op zoek naar een felle kleur of zachte nuances, blinkend of mat; bij Huis van Haaz hebben we een zeer uitgebreid assortiment.

Hieronder een greep uit ons aanbod.

ALCOCERAM biedt glanzende en matte landelijke handgemaakte wandtegels in speelse kleuren  en in formaat 10×10

DREAM TILES is DE specialist in handgemaakte tegels met een zeer uitgebreid pallet aan kleuren. Formaat: 7,5×15 cm

Belgisch design – RP Atelier. Aardewerk tegels in retro vierkant 10×10 of  langwerpig 6,2 x 25. Recht, in verband of in visgraat geplaatst; verbazend hoe het eindresultaat zal verschillen.

SARTORIA DESIGN. Deze Italiaanse fabrikant brengt in zijn collectie TSQUARE de warme kleurschakeringen in zijn wandtegels tot leven.  Tegeltjes met namen zoals first snow, cozy nest, rainy day,etc. doen ons naar huiselijke, warme, sfeer verlangen.  Formaat : 15*15 cm

De collectie VERNICI, ook van de Italiaanse fabrikant SARTORIA DESIGN start vanuit 14 hedendaagse kleuren in formaat 5×25  en is kort samen te vatten in een trendy eclectische stijl.

MOSA. Deze fabrikant uit Maastricht levert in ons aanbod voornamelijk de strak, moderne,felle kleurtjes. Formaat 10×10 en 15×15

WOW design, vervolledigt met zijn collectie  FEZ (formaat 6,2×12,5) in glanzend en matte uitvoering ons aanbod van wandtegels.

Breng ons zeker een bezoek; het is de moeite waard.

De keramische patroontegels, geschikt als vloertegel kunnen ook allemaal als wandtegel geplaatst worden.

Handgekapte zelliges, de perfecte tegel voor een unieke uitstraling van de spatwand in de keuken of in de bakamer. Niet enkel voor een landelijke afwerking; maar past ook perfect bij een moderne keuken / badkamer

Mozaïek vind je bij Huis van Haaz in alle kleuren en vormen, zodat ze gegarandeerd in elke badkaler, toilet of keuken passen.

Keramische mozaïek,  natuursteen of glas; bij ons vind je altijd wel een mozaïek die aan jouw budget en stijl beantwoordt.

Topcer is een volkeramisch dubbelgebakken tegeltje; dat zowel als vloertegel maar zeker ook als wandtegel kan geplaatst worden. Matte uitstraling.

Heeft u nog vragen? Is iets niet helemaal duidelijk?

Heeft u iets gezien dat u bevalt?

Wij staan voor u klaar om u wegwijs te maken.

Vraag het ons

Vloerders

Uit ervaring kunnen wij volgende vloerders aanraden. Zij werken in heel Vlaanderen.

Renzo Borioni Cobra bvba. te Wommelgem

SLW vloerwerken Luc Wauters te Bonheiden