Huis Van Haaz in een notendop.

Op 1 juli 2008 startte Jo Haazen in Borgerhout met de winkel Huis van Haaz.
Zij koos voor een winkel met natuurverven en cementtegels. Vanuit haar achtergrond in de ‘biowereld’ wilde Jo deze kennis delen en overbrengen naar de ‘interieurwereld’. Daarom koos Jo voor natuurproducten, zoals natuurvervenhoutbehandelingsproductenkaleimuurpleistersecologisch behang

De authenticiteit van handgemaakte producten ligt Jo zeer na aan het hart. Geen wonder dat cementtegels de tweede pijler van Huis Van Haaz werd. Ook hierdoor is de keuze om zelliges en retro wandtegels zoals de gekende metro tegels en de hollandse witjes te verkopen zeer logisch.

In oktober 2010 verhuisde de winkel naar Lier. Een mooi (en groter) pand aan de Berlarij in Lier versterkt het karakter van de winkel, de producten en de service van Huis van Haaz.

Sinds 2011 geven wij ook  kleuradvies bij mensen thuis.

In 2014 is er dan opnieuw heel wat veranderd. In april is de winkel verhuisd naar de Antwerpsesteenweg 68 in Kontich, recht tegenover het Altenapark. Deze  nieuwe locatie ligt wat verscholen achter een rijhuis, maar via de poort kom je in een oude hal die volledig werd ingericht met respect voor de gekende “Huis van Haaz” filosofie: authentiek, ecologisch of handgemaakt.  In een oase van rust kan U ons uitgebreid aanbod van cementtegels, zelliges, keramische patroontegels, ecologisch behang, natuurverven, kalei en houtbewerkingsproducten bekijken en staan U daar ook graag bij in uw keuze.

Vanaf augustus 2014 werd de winkel overgenomen met behoud van het gekende concept en blijven wij technisch advies aan onze klanten op de eerste plaats zetten.

Begin september 2015 werd ons aanbod verder uitgebreid met Berg&Berg parket; “DE” marktleider voor ecologisch parket dat ook het kwaliteitslabel Nature Plus draagt!

Het unieke aanbod van Huis Van Haaz wordt geregeld aangepast aan mode en interieurtrends en werd keramische parket ( makkelijk in onderhoud)  en de ultra dunne leisteen platen ( SLATE LITE) vooral in renovatie een topper in ons aanbod opgenomen.Laatste in het rijtje zijn de granito tegels  ook gekend als terrazzo tegels. 

Huis Van Haaz, sinds 2008… en gekend over heel Vlaanderen.