Muur- & plafondverf

Leemverf

Ecotec Leemverf is een ecologische, oplosmiddelvrije, duurzame en elastische muurverf.

De leemverf laat je muren ademen, is antistatisch en zorgt voor een gezond klimaat in je leefruimte.

Ontdek snel de mogelijkheden van deze kwaliteitsvolle verf!

Kalkverf

Corical & Galtane: kalkverf met een traditioneel, mat voorkomen en verschillende kleurnuances.

Het merk Ecotec is  een toonaangevende merknaam voor ecologische verven.

Alle ECOTEC verven zijn vervaardigd in overeenstemming met strikte ecologische principes. De Duitse fabrikant heeft daarenboven een benijdenswaardige en langdurige reputatie voor de ontwikkeling en productie van milieuvriendelijke verven opgebouwd.

De Ecotec Di-Mat dispersieverf, is een oplosmiddelvrije matte muur-en plafondverf die de ondergrond laat ademen. Door het grote aandeel aan vaste deeltjes, vooral marmerpoeder, bezit deze verf een uitstekend dekvermogen.

Kleur : standaard wit – Maar kan ter plaatse ingekleurd worden met Ecotec mixsysteem naar Ecotec kleurenwaaier en de meeste NCS en RAL kleuren.

Deze verf is vrij van oliën, waardoor ze niet vergeelt. Ze bevat geen acrylaten of solventen wat resulteert in een VOS vrij product en daardoor bijdraagt aan een gezond leefklimaat. Indien er zich in de te schilderen wand vlekken bevinden van water, nicotine, vet of roet dient eerst een isolerende voorbehandeling met Ecotec Iso-Mur te gebeuren.

De Eco-Satin dispersieverf, is een zijdematte oplosmiddelvrije muur-en plafondverf die de ondergrond laat ademen. Door haar zijdematte aspect is deze verf goed bestand tegen vuil en gemakkelijk te reinigen.

Voor een betere dekking raden wij aan om de eerste laag te zetten in een Di-Mat en bij de tweede laag de Eco-Satin te gebruiken.

Kan ingekleurd worden met Ecotec mixsysteem naar Ecotec kleurenwaaier en de meeste NCS en RAL kleuren.

Deze verf is vrij van oliën, waardoor ze niet vergeelt. Ze bevat geen acrylaten of solventen wat resulteert in een VOS vrij product en daardoor bijdraagt aan een gezond leefklimaat. Indien er zich in de te schilderen wand vlekken bevinden van water, nicotine, vet of roet dient eerst een isolerende voorbehandeling met Ecotec Iso-Mur te gebeuren.

De Auro dispersieverf werd geproduceerd met 100% natuurlijke producten

Hierdoor is het een veilig en gezond product, perfect om je interieur dat tikkeltje aangenamer te maken!

Bij Huis van Haaz bienden wij enkel de witte standaard  dispersieverf aan.

Geniet van 15% korting ne dit zolang de voorraad strekt!

Verf voor problematische muren en plafonds

Ecotec Iso-Nicotine is een combinatie van een isolerende grondverf  en een afwerkingsverf. Ze wordt gebruikt  om te voorkomen dat sporen van roet, nicotine of vocht – die zich in de wand of in het plafond bevinden – doorslaan.

Deze verf heeft kan ook meteen als afwerkingslaag gebruikt worden ( kleur wit). Indien u een leuk kleurtje verkiest boven het standaard dan zet u er een  extra laagje over met één van onze ingekleurde Ecotec muur- en plafondverven of Ecotec leemverf.

De Iso-Nicotine dispersieverf van Ecotec is uitermate geschikt om vlekken van nicotine, roest en uitgedroogde watervlekken te isoleren.

De Ecotec Iso-Nicotine kan op de meeste ondergronden probleemloos worden aangebracht: normale gipsbezetting, gipsplaten, behang, beton, metselwerk, etc.

Enkel binnen te gebruiken. Deze verf vergt geen verdere afwerking en is bijzonder geschikt voor intensief benutte ruimtes.

Dit product is gebruiksklaar en mag niet verdund worden, zodoende de isolerende eigenschappen niet aan te tasten!

Verbruik – 8 – 10 m²/L

Kleur = wit

Heeft u nog vragen? Is iets niet helemaal duidelijk?

Heeft u iets gezien dat u bevalt?

Wij staan voor u klaar om u wegwijs te maken.

Vraag het ons

Schilders

Uit ervaring kunnen wij volgende schilders aanraden; zij zijn volledig vertrouwd met natuurverven en -producten.