Onderhoudsproducten

Naast het breed assortiment van natuurlijke verven biedt Huis van Haaz  ook onderhouds- en voorbehandelingsproducten, die perfect zijn afgestemd op onze verven, lakken en deze zijn dan ook een logische aanvulling in het aanbod van Huis van Haaz.

Wij werken voornamelijk met de merken:

Ecotec. Zij zijn één van de pioniers van natuur- of ecologische verven en hebben binnen de natuurverfwereld een degelijke reputatie opgebouwd. De mens en het milieu staan centraal in heel hun aanpak.

WOCA is een afkorting van Woodcare, het Engelse woord voor houtverzorging. Al sinds 1969 ontwikkelt en produceert WOCA schone, kwalitatief hoogwaardige producten voor de natuurlijke bescherming en het onderhoud van hout, binnen en buiten. Producten van WOCA staan bekend om hun natuurlijke uitstraling en eenvoudige onderhoud.

En de Belgische producent Galtane,  Zij verwerken hoofdzakelijk natuurlijke en duurzame grondstoffen zoals plantaardige oliën, natuurlijke harsen, bijenwas, weinig agressieve oplosmiddelen en minerale kleurstoffen.

Berdy is de specialist in het onderhoud van vloeren en in ons aaanbod voor het onderhoud van uw natuursteen vloeren en cementtegels.