Tegels

Naast ons uitgebreid assortiment cementtegels vindt u bij ons ook een zeer brede waaier aan keramische patroontegels,  prachtige terrazzo’s, handgekapte zelliges, wandtegels en mozaïeken.

Cementtegels

Huis van Haaz biedt u de grootste keuze aan cementtegels in Vlaanderen. Bovendien kunnen wij samen met u de kleuren van de patronen aanpassen. Keuze uit meer dan 70 kleuren. Hierdoor wordt ons aanbod quasi onbeperkt.

Zelliges

De Marokkaanse Zelliges of Zellij in het Arabisch in meer dan 40 kleuren in ons aanbod.  Voor toepassingen zoals spatwand in de keuken,inloopdouches, toiletjes, enz . Geen tegel is gelijk en elke tegel wordt met de hand gekapt. Standaard afmetingen 10*10 cm en 5*5 cm. Maar ook verkrijgbaar in speciale vormen zoals Fish scale; lantaarntjes; zeshoeken.

Keramische patroontegels

Is een cementtegel te dik (1,6 cm) voor uw project, dan hebben we een alternatief. Onze keramische patroontegels / motieftegels hebben een dikte van 0,8cm  tot 1 cm en zijn te verkrijgen in de traditionele motieven die we ook terugvinden in de cementtegels. Zeer ruim aabod.

Terrazzo

Een authentieke sfeer uit de jaren 30 kunt u eenvoudig realiseren met onze Terrazzo tegels ook granito tegels genoemd. Terrazzo tegels zijn geschikt voor intensief gebruik.

Wandtegels en mosaïek

Voor de decoratieve afwerking van uw keuken of badkamer stelde Huis van Haaz een doordacht assortiment wandtegels  en mosaïek samen.

Elk type tegel geeft een specifieke sfeer.

De kleuren op deze website zijn indicatief (afhankelijk van uw scherm) daarom raden wij aan om altijd de kleuren echt te komen bekijken in onze winkel.

Tegelmateriaal

Ook in ons aanbod:  de leg-en onderhoudsproducten voor cementtegels en keramische tegels

Heeft u nog vragen? Is iets niet helemaal duidelijk? Heeft u iets gezien dat u bevalt? Wij staan voor u klaar om u wegwijs te maken.

Vraag het ons

Vloerders

Uit ervaring kunnen wij volgende vloerders aanraden. Zij werken in heel Vlaanderen.

Renzo Borioni Cobra bvba. te Wommelgem

SLW vloerwerken Luc Wauters te Bonheiden